VIERINGEN EN MAALTIJDEN

De vieringen en maaltijden worden druk bezocht. Zoals u misschien wel weet organiseert Kerk & Buurt-Noord elke maand een maaltijd (1e woensdag van de maand) en een viering (3e woensdag van de maand).
Het thema van de decemberviering was kerst. De voorgangster had een beeldend verhaal over hoe we Jezus kunnen zoeken in het dagelijks leven. De boodschap van het verhaal was…… dat er in iedereen een stukje van Jezus schuilt; ga op zoek naar Jezus bij elkaar. In januari ging de viering over een actueel onderwerp: Vluchtelingen; hoe gaan we goed met elkaar om?
De maaltijden worden al lange tijd druk bezocht, dit is erg gezellig met elkaar! Omdat wij niet de ruimte hebben voor meer dan 30 bezoekers wordt er tegenwoordig bij veel aanmeldingen de dag erna nog een maaltijd gehouden zodat de drukte verdeeld wordt over twee dagen.
Komt u de volgende keer ook? Op 17 februari is de volgende viering en 2 (en eventueel 3) maart vindt de volgende maaltijd plaats. Laat het ons weten en kom naar de Adelaarsweg 57hs!

IMG_2113IMG_2110


Geplaatst op 11 februari 2016 door Renske
In de categorie: agenda, algemeen, buurtmaaltijd
Dit bericht heeft geen reacties


Wilt u reageren?